Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Независимият кандидат за кмет на Трудовец Мая Пенчева откри предизборната си кампания с освещаване на обновена чешма в центъра на селото

„Смятам, че няма нужда от кой знае колко думи. Всички вие ме познавате. Живея в Трудовец повече от 30 години. Дори и детските си години съм прекарала тук, нищо, че съм живяла в Етрополе, тъй като майка ми е кореняк трудовчанка. Може би това е причината да обичам толкова много Трудовец. Ще продължавам със сърце да работя по начина, по който съм ви показала.“. С тези думи независимият кандидат за кмет на Кметство Трудовец Мая Пенчева откри предизборната си кампания в селото. Официалното събитие се състоя пред Народно читалище „Никола Ракитин“, от 17.00ч

Мая Пенчева припомни своята обществена кауза, посветена на всички жители на Трудовец- създаването на Сдружение с нестопанска цел „Трудолюбци“.
„Главната му цел е не да чакаме някой друг да направи нещо за нас, а и ние да променим средата около нас. С много труд, малко средства, мисля че успяхме да направим първите промени в парка на Трудовец. Продължихме с други инициативи“, каза Пенчева. Тя подчерта, че в работата на сдружението се включиха много млади хора, както и по-възрастни. „Това показва, че има шанс да обединим нашите усилия на всички , които милеят за нашето село – кой със труд, кой със средства, кой с идеи, да променим селото по-скоро и да възвърнем неговата слава, което е едно от най-хубавите села в България. Трудовец го заслужава – да бъде чисто, красиво и подредено село“, каза кандидатът за кмет на кметството.

В началото на предизборната проява встъпително слово произнесе Албена Петрова, която представи независимият кандидат пред присъстващите избиратели. Заедно с нея бяха Светлозара Стефанова и Пенка Иванова. Всички те представляват Инициативния комитет, издигнал Пенчева за независим кандидат. Албена Петрова заяви, че никога не се е занимавала с политика и не възнамерява да го прави, но е защитник на обществено-полезните каузи – такива , каквито Мая Пенчева непрекъснато осъществява в последните няколко години в Трудовец.

Музикален поздрав към всички присъстващи представиха младите танцьори от Младежки танцов състав „Жар“, с ръководител Георги Иванов.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *