Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Димитър Русинов се запозна с проблемите на м. „Манастирица“ в Трудовец

Кандидатът за кмет на с. Трудовец – Димитър Русинов, посети жителите на м. „Манастирица“ в с. Трудовец. Пред него, живущите в махалата изказаха трудностите, които ги съпътстват в ежедневието им. Те се оплакаха от липса на ангажираност от местната власт за решаване на основни проблеми.

Голяма част от пътищата в махалата никога не са били асфалтирани, които представляват „черни“ пътища с огромни дупки и неравности. При дъжд се образуват реки, които наводняват имотите на местното население и затрудняват максимално придвижването, било то с автомобил или пеша.

В Манастирица има изградена частична канализация, като на една от главните улици липсва такава.

Друг проблем е огромният брой на бездомни кучета в района. Децата не могат да се придвижват до училище без придружител, поради опасността от озверелите глутници.

В околностите на местността се намира стопански обект, от който се оплакват всички местни жители, заради непоносима миризма.

Димитър Русинов, издигнат за кмет от Коалиция „БСП за БЪЛГАРИЯ“ изслуша внимателно болежките на хората, като ги увери, че не дели селото на райони. Той се ангажира да предприеми всички законови мерки, за да подобри инфраструктурата в Манастирица, ако бъде избран за кмет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *