Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ден: 01.07.2020

Деветдесет абитуриенти на ППМГ“Акад.проф.д-р Асен Златаров“ Ботевград тази вечер празнуват абитуриентски бал. В 18.00ч зрелостниците започнаха да се събират пред...