Колеж по Енергетика и електроника приема студенти по специалност „Приложна компютърна и електронна техника“

КОЛЕЖ ПО ЕНЕРГЕТИКА И ЕЛЕКТРОНИКА ПРИ ТУ – СОФИЯ

В ТУ-София вече над 75 години  се съчетават традиции в инженерното образование с иновативни подходи на обучение и изграждане на знания чрез информационни и комуникационни технологии.

Колеж по Енергетика и електроника приема студенти по специалност „Приложна компютърна и електронна техника“.  Обучението се извършва в гр. Ботевград. Студентите придобиват висше образование за три години по държавна поръчка. Знания и умения се получават в областта на  програмирането, компютърни архитектури и мрежи, цифрова и микропроцесорна техника, техническо документиране, програмни приложни продукти и електронни управление, електрически измервания и машини, електротехника и др.

Обучението е с гъвкавия график на учебните занятия и възможността за провеждането им в електронна среда позволяват и съчетание на обучение и работа.

Студентите от Колеж по енергетика и електроника имат възможността да участват в програми по „Студентски практики“ и „Еразъм +“, както и да получават стипендии за успех през целия период на обучение.

Завършилите студенти могат да продължат образованието си в ОКС Магистър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *