Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Кандидатът за депутат от ПП МИР Йонко Ненчев посети Радотина и се запозна с проблемите на селото

Кандидатът за народен представител и водач на ПП МИР в София област – Йонко Ненчев посети днес село Радотина. Там той се срещна с кметския наместник Йовка Милева, която го запозна с проблемите на селото и  с най-наболелите инфраструктурни проблеми.
Ненчев се срещна и с жители на селото, които му споделиха своите искания, сред които се откроиха възможността за населеното място да се кандидатства по европроекти, чрез които да има възможност за изграждането на повече обекти в селото, както и водният цикъл да се включи в бъдещия програмен период.

Г-жа Милева разведе кандидатът за народен представител да разгледа как със собствени средства и сили са почистили голяма част от коритото на реката и какви са бъдещите им идеи за подобряване на начина на живот на живущите в селото.
Ненчев от своя страна заяви, че в негово лице и като общински съветник, и като кандидат за народен представител от ПП МИР, ще направи всичко по силите си, за да усетят жителите на селото, че не са забравени и , че тук може да се случват нещата по начин, по който се случват и на много други места.
Йонко Ненчев накратко представи идеите и предизборните ангажименти на ПП МИР, която е под номер 26 в интегралната бюлетина, а именно:
Партия МИР подава ръка на всеки, който е загрижен за морала, интелекта и развитието на българската нация и призовава всички български граждани както в България, така и извън нея, да се включат и допринесат лично със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската държава!

Програмата за възстановяването и устойчивото развитие на България на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) включва възстановяването на експортно ориентираните отрасли в икономиката – туризъм, селско стопанство, транспорт, инфраструктура и логистика, високотехнологични чисти производства.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

1 коментар на “Кандидатът за депутат от ПП МИР Йонко Ненчев посети Радотина и се запозна с проблемите на селото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *