Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Преди кръга в Югозападна трета лига: Лидерът Балкан гостува на Пирин Разлог

Поредният 15 кръг на Югозападна Трета лига ще се изиграе в събота – 30 октомври. Срещите са от 16:00 часа. След нулевото равенство с Витоша в миналия кръг, футболистите на Балкан Ботевград, сега ще имат за задача да спечелят гостуването си на Пирин Разлог. Балканци продължават да са едноличен лидер с преднина от 3 точки пред втория Кюстендил. Те са и едва само една загуба от началото на сезона. Пирин Разлог са 8-ми и в последния кръг направиха 1:1 при гостуването си на Беласица Петрич. Две от последните три срещи по между им са завършили наравно, а една с победа за Пирин. За разлогчани мача пропуска наказаният за натрупани картони Даниел Топузов.

Междувременно вестник „Тема Спорт” излезе с информация, че при промоция на Балкан във Втора лига през следващия сезон и съответно неполучен лиценз за стадиона в Ботевград, тимът ще се играе в Правец.

По същото време в Сандански ще се играе мачът – Вихрен – Чавдар Етрополе. Домакините не се представят никак добре този сезон, заемайки 15-то място, но записаха две поледи в последните си два мача. Чавдар също бе изгубил верния път, но в последния кръг записа хубава победа с 4:0 над Пирин Гоце Делчев.

Наказаният Рилски спортист ще домакинства в Долна баня на Оборище Панагюрище.

15 кръг  30 октомври – събота 16:00ч.:

Пирин Разлог – Балкан Ботевград

Вихрен Сандански – Чавдар Етрополе

Витоша Бистрица – Пирин II Благоевград

Септември II София – Беласица Петрич

Пирин Гоце Делчев – Гранит Владая

Кюстендил  – Хебър II Пазарджик

Ботев Ихтиман – Левски Чепинци

Рилски спортист Самоков – Оборище Панагюрище

Банско – Сливнишки герой

Надежда Доброславци – Костинброд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *