Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Необезопасени изкопи по ул. „Шипка“ във Врачеш застрашават хора и автомобили (ВИДЕО)

Повече от два месеца необезопасени изкопи по ул.“ Шипка“ в село Врачеш създават неудобство и застрашават хора и автомобили. На тази улица в момента тече ремонт по подмяна на водопровода с изпълнител – фирма „Микра КМ“ ЕООД. Търпението на живеещите вероятно се е изчерпало , тъй като те са публикували кадри в социалните мрежи, където нагледно се виждат последствията от неглижирането на безопасността на ремонтирания участък.

Вчера жител на ул. „Шипка“ в района на къщите с номера от 20 до 22, е публикувал мястото на един от незаринатите изкопи, който седмици наред е създавал реална предпоставка за ПТП. Днес обаче фирма „Микра“ е извършила насип. Това показа проверка на Botevgrad.news. Мястото е излючително тясно и в комбинация с този проблем изнервя още повече шофьорите. Това обаче се оказа само един от проблемите. Врачеш е само едно от селата, където хората се жалват от невнимателната работа на работниците на фирмата. Строителната техника е нанесла поражения върху оградите на някои къщи, кофи за смет, дори и автомобили. Врачежани сигнализират още, че има забравени къщи, които не са присъединени към вече ремонтирания главен водопровод.

Нашият екип се натъкна също на друг изкоп, в непсоредствена близост до хранителен магазин, който е без обезопасителни заграждения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *