Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Иван Редовски: Радващо е, че завършваме полусезона на първо място

Старши треньорът на Балкан (Ботевград) Иван Редовски коментира загубата от Кюстендил с 0:1. Наставникът на лидера в Югозападната Трета Лига заяви, че противникът е спечелил заслужено, тъй като е искал победата повече. Редовски даде оценка на своя отбор за представянето през целия полусезон, в края на който Балкан е на първо място.

„Кюстендил спечели заслужено. Развитието на мача можеше да бъде в абсолютно друга посока, с двете пропуснати дузпи – и от тяхна, и от наша страна. Има и такива мачове – когато един отбор се бори и иска победата, я получава. Радващото е, че завършваме на първо място и предизвикваме интереса на цялата група. Щом се първи, значи имаме най-добрият отбор в първенството. Няма нужда да се прави изкуствена селекция. 

Доволен съм от представянето на отбора през полусезона. В предишни години по това време бяхме в долната половина на таблицата. Нямаме нужните финанси и база да участваме в професионалния футбол към този момент. Има върху какво да работим. Когато направим нужните работи, тогава може да мислим за нещо повече“, каза Иван Редовски.

Източник: sportal.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *