Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ботевград засиява в празничната си премяна

На 1-ви декември грейва празничната украса в Ботевград. За втора поредна година това ще се случи без официална програма, поради подновените разпоредби на министъра на здравеопазването, които влизат в сила от 01.12.2021 г. и ще са валидни до 31.03.2022 г.

            Празнични забавления през месец декември обаче ще има! Те ще са съобразени с всички наложени мерки и скоро ще бъдат обявени.

            Градът е в очакване на най – светлите християнски празници с нови елементи в украсата – по бул. „България“ и в Градския парк.

            За радост на най – малките, в централната градска част има светещи фигури на еленчета, а под елхата е самият Дядо Коледа.

            Площад „Саранск“ и площад „Освобождение“ отново са празнично декорирани, а целта е всяка година светлините да се обогатяват.

            Община Ботевград благодари на своите партньори, които и тази година подпомогнаха кампанията „Да направим заедно Ботевград по – красив за Коледа“ – А1 БЪЛГАРИЯ, ФАНТАСТИКО, „ЛКС“ ЕООД, „ПАЙПЛАЙФ“ ЕООД, „БАЛКАНГАЗ 2000“ АД, „БИОВЕТ“ АД, „БУЛСАН“, „Г. ГЕТОВ“ ЕООД и МАГ -БОТЕВГРАД.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *