Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

2010 лева даряват гимназистите от ППМГ на свой съученик

С много коледни емоции и весело настроение завърши последният за 2021 година учебен ден за учениците от Златаровската гимназия. Директорът на ППМГ г-жа Даниела Колева закри благотворителния коледен базар и награди отличилите се класове и ученици в надпреварата за най-красива коледна украса и най-масово участие в базара.

Певческа група „Млади Златаровци“ и учениците от 9 в и 10 в клас потопиха ученици и учители в духа на светлите рождественски празници с изпълнения на вечни коледни песни. Калинка Божинова изсвири и изпълни една от най-обичаните песни на всички времена – „Hallelujah“ на Леонард Коен – песен, която отправя послание за вярата ни в живота.

Вярата, надеждата и любовта към ближния носят в сърцата си учениците от природо-математическата гимназия. Със своето добротворство, съпричастност и отдаденост на благородната кауза с общи усилия те събраха сумата от 2010 лева, която даряват за лечение на свой съученик.

Дълбок поклон и на техните родители, които се включиха сърцато в подготовката на това свято и похвално начинание. На всички тях ръководството на училището пожелава благодатни, благословени, светли и честити дни и една здрава и благополучна 2022-ра година!

Източник: ppmg-botevgrad.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *