Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Честито Рождество Христово!

Екипът на Botevgrad.NEWS ви желае здраве,топлина в сърцата и много сбъднати мечти!

По повод най-светлия християнски празник екипът на Botevgrad.NEWS ви желае много здраве, благоденствие и късмет! Нека топлина сгрява сърцата и душите ви! Нека магията на коледната нощ да живее в домовете ви през цялата следваща година!

Благодарим ви за доверието, което ни гласувате! Нека заедно да си пожелаем повече добри новини и реализирани хубави каузи!

Четит имен ден на всички именници-Христо, Христин, Христина, Христофор, Кристин, Кристина, Кристиян, Кристияна Емил, Ицо, Ичо, Младен, Радомир, Радомира, Радослав, Радослава, Радостин, Радостина!

Бъдете здрави и благословени!

2 коментара на “Честито Рождество Христово!

  1. Благодаря, че беше изтрит поздрава ми за Коледа към добрите, разумните, възпитаните, културните. Явно, че модераторът не е от тях. Може би това ще е последният ми коментар в този сайт, където други избягват да коментират. Николина Цолова да помисли защо хората избягват да коментират в сайта й. А също започнаха да избягват да гласуват за партията, за която е местен шеф.

  2. Извинявам се, защото поздравът ми е бил под другия пост за традициите на бъдни вечер. Честита Коледа и на вас! Написала съм го на поста от 24.12.2021 г., защото нямаше нов за Коледа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *