Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Гласовитата Ва̀лери става част от “Гласът на Ботевград”

Днес в официалните си профили екипът на младежката онлайн медия „Гласът на Ботевград“ обяви, че ще подкрепи гласовито момиче от региона, което мечтае да се занимава с музика.
„Когато стартирахме “Гласът на Ботевград”, си обещахме, щом той пожъне успех, да помагаме на всеки млад амбициозен човек, в когото виждаме потенциал.
От последните събития, в които участвахме, останахме меко казано пленени от красивия глас на Ва̀лери!
Това, съчетано с нейната артистичност и нежна визия, които са обвивката на едно смело момиче, готово да спечели във всяка битка, беше причината да й подадем ръка, за да се борим заедно към успеха! Вярваме, че нейният красив глас ще ви носи само позитивни емоции и ще ви омагьоса така, както направи с нас!“, това публикуваха в социалните си мрежи младежите от „Гласът на Ботевград.
 
Талантливата Ва̀лери пък написа следното в нейната Фейсбук страница: „Когато си достатъчно смел, за да повярваш в себе си, непременно ще привлечеш правилните хора, които също ще ти се доверят!
Щастлива съм, че вече съм в част от бандата на Гласът на Ботевград и заедно ще ви радваме с мои изпълнения на любими ваши песни.“
 
Ва̀лери се занимава с музика от дете, ходи редовно на вокален педагог, при който тренира и развива гласа си и свири на пиано.
Участвала е в много фестивали и конкурси, от които се е връщала с престижни награди.
Пяла е на много концерти и събититя, последните от които са благотворителният концерт „Протегни ръка – Анатолий има нужда от твоята добрина“, който напълни Арена Ботевград, както и Великденския събор тази година.
Нейни кавър изпълнения на популярни песни публиката ще може да гледа и слуша в официалния Youtube канал на Гласът на Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *