Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

56-ма зрелостници завършват средното си образование с отличие

Във випуск 2021/2022 има 56 зрелостници, които завършват с над Отличен 5,50. От тях: 50 от ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“,  5 от ПГТМ “Христо Ботев“ и 1 от ТПГ “Стамен Панчев“.

В началото на събитието Стефка Граматикова, секретар на община Ботевград, поздрави зрелостниците.

„Скъпи млади хора, на Вас искам да пожелая здраве, да Ви поздравя, за това че сте направили най-важния избор на този етап от живота си, а именно да поемете отговорно бъдещето в свои ръце чрез постигане на високи образователни резултати! Бъдете себе си и продължавайте да следвате мечтите си!“, сподели г-жа Граматикова към отличниците.

След своята реч, г-жа Граматикова даде думата на Иван Гавалюгов, кмет на община Ботевград: „Тази година се радвам, че те са повече отколкото предходни години. Това се дължи на повечето усилия, които сте положили за вашите предшественици, по-голямата подготовка, повечето знания, които в крайна сметка са се отразили в по-висок успех. Това е плод на вашите усилия, усилията на вашите учители и на вашите родители, които са ви подкрепяли през всичките тези 12 години на овладяването на знанията. Надявам се, че те ще бъдат добра основа за вашето бъдещо развитие и реализация като зрели и полезни, за нашето общество, хора.“

Непосредствено след това, Г-н Гавалюгов връчи дипломите на тазгодишните отлични зрелостници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *