Интерактивното информационно табло в центъра на града вече работи

От няколко дни работи поставеното на площад „Освобождение“ интерактивно информационно табло- Киоск. Информационната киоска е поставена по проекта „Хетеротопии“, целящ подобряването на туристическата инфраструктура в града. Проектът се осъществи с финансовата подкрепа на Европейския съюз по Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество „България-Сърбия“ 2014 – 2020 г. По проекта се създадоха туристическа карта, он-лайн туристически гид, филм за презентиране на двата града и книга, представяща атрактивни обекти от общините. Oбщата стойност на проекта е 521 488.33 евро, от които 313 962.01 евро за дейностите в Община Ботевград.

Киоската е в помощ на туристите, като на нея са заредени и готови за ползване интернет страниците на Община Ботевград, Туристическият портал на Ботевград, сайтовете на местни медии, сайтовете на НЧ „Христо Ботев 1884“, Исторически Музей- Ботевград и Министерство на туризма, интернет станици на туристически агенции.

5 thoughts on “Интерактивното информационно табло в центъра на града вече работи

  1. А тия пари можеше да се вложат за много по-важни неща! Тва табло за чий *** е нужно? Туристите щот се пребиват да идват в Ботевград и да се наредат на опашка да разгледат сайта на музея и на общината на тва табло понеже са много интересни и си нямат телефони‍♀️‍♀️‍♀️ ебати глупостите

    1. Интересно ми е какви предложения имаш ти,какво би вложила ти европейските средства

    2. Това табло е за грамотни, а не за такива като теб, хем неграмотна, хем задръстена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.