Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Баскетболистите на Балкан на посещение в ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“

Днес баскетболистите и техните треньори бяха гости на учениците от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Ботевград. Те бяха посрещнати с питка с мед и, естествено, всеки един от тях получи мартеница. Срещата бе организирана от преподавателите Даниела Бориславова и Павлин Димитров.

След което във физкултурния салон част от учениците – от втори и четвърти клас, показаха на играчите какво могат. Първо изиграха два танца – едно българско хоро и едно сиртаки. След което в хорото се включиха и баскетболистите.

А по-късно учениците играха и баскетбол, като играчите на мъжкия отбор аплодираха всички техни прояви, но най-вече – разбира се – на момичетата в зелени екипи.

Баскетболистите на Балкан създадоха истинска радост у децата, които дълго време вземаха от тях автографи. Впрочем радостта бе взаимна – играчите с голямо удоволствие отговориха на доста въпроси, зададени от малките ученици.

Изключително щастлив бе капитанът на отбора Митко Димитров – днес, 1 март  той отбелязва своя 30-годишен юбилей. Пожеланията към него са са много, много здраве, и за още повече успехи. Както каза  едно от малките момичета – да продължава да печели и мачове, и титли.

Със сигурност  срещата на малките ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с шампионите на Балкан ще оставят незабравими спомени у тях.

Източник: balkan-basket.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *