Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Обявена е обществена поръчка за Етап 2 от основния ремонт на стадион „Светкавица“ в ромската махала

От вчера строителните фирми могат да подават своите оферти за участие в обществената поръчка на Община Ботевград за Етап 2 от основния ремонт на настилки и изграждането на алеи, детска площадка, спортни площадки, благоустрояване и озеленяване на стария стадион „Светкавица“ в ромската махала в Ботевград. Стадионът се намира на кръстовището на улиците „Хан Аспарух“ и „Хаджи Димитър“.

Цената за този етап от ремонта на стадиона е 712 500,00 лв. без ДДС. Срокът, в който фирмите могат да подават заявления или оферти за участие е 18 март 2024 г. вкл.

В предходния етап беше почистен терена на бившия стадион, направен е достъп до нова улица, обособени са места за паркинг, тротоари и площи за изграждането на мини футболно игрище, комбинирана баскетболна и волейболна площадка и детска площадка, както и е положена дренажна, отводнителна и водоснабдителна система.

Целта на проекта е благоустрояване, озеленяване на пространството и създаването на зони за спорт и отдих на територията на този незастроен и пустеещ терен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *