Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Фирма „Ц и С груп”с.Врачеш ще изпълнява мерките за енергийна ефективност в детска градина „Здравец“ Трудовец

Врачешката фирма „Ц и С груп” (бившата фирма „Алтремонт“) ще изпълнява обществената поръчка с предмет „„Въвеждане на мерки за енергийна ефективност на сградата на ДГ „Здравец“, с.Трудовец“.

Стойността на проекта  е 63 750 лева без ДДС. Средставата са от общинския бюджет.  „Ц и С груп”е е динственият участник в тръжната процедура за възлагане на поръчката. Предстои фирмата да получи покана за сключване на договор с Възложителя- Община Ботевград.

Фирмата трябва да извърши доставка и монтаж на топлоизолационна система по фасадни стени и цокъл, включително грундиране, силикатна мазилка по стени, мозаечна мазилка по цокъл и съпътстващите ги строително-монтажни работи, както и изграждане на мълниезащита и заземителна инсталация.

Преди близо месец започна друг ремонт в детското заведение, който извършва „Ка Ва строй” ЕООД. Средствата за ремонта са 322 993 с включено ДДС. Те бяха осигурени  от Община Ботевград чрез инвестиционната си програма, приета с Бюджет 2019. Сградата подлежи на цялостна подмяна на електро, ВиК и ОВ инсталации. Да припоминм, че през миналата есен бе подменена дограмата на детското заведение и бе направен основен ремонт на покрива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *