Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Откраднаха детска количка от болницата

Инцидентът е станал вчера, според майка, която сподели, че бебешката й количка е била открадната от първия етаж на болницата в Ботевград. Тя публикува гневен пост в социалната мрежа Фейсбук, тъй като полицията се оказала безсилна да открие извършителя на наглата кражба. Причината е, че там няма камери за видеонабюдение. Оказа се, обаче, че такива инциденти стават често, тъй като асансьорите в болницата не работят и се налага майките да оставят количките си във фоайето на първия етаж, за да посетят лекари по другите етажи. Ето какво написа възмутената жена:

„Аз искам да попитам кмета и общинските съветници, занаят ли колко майки са останали без детските си колички и колелета от липсата на камери в болницата от страната на новият паркинг?
Та се питам, ако недай си боже стане убийство как ще намерят, кой го е направил. Силно съм възмутена от тяхното нехайство. Вчера ми откраднаха от там количката , полицията не може да направи нищо, защото няма камери и събота и неделя няма кой да ти обърне внимание, че от петък ти я няма количката.
До къде докарахте града ни? Зрелищни акции могат да правят с жандармерията, няма значение кой ден сме, ама щом се отнася за майка с малко дете на 5месеца, няма кой да и помогне трябва да дойдат телевизиите за да могат да помогнат. И до там ще стигна .“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *