Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Три паркинга в Ботевград и улици в Чеканица и Зелин предстои да асфалтира БКС

Изкърпването на улиците в Ботевград  в голямата си част е приключило, след като през май ОП БКС започна тази дейност. Това съобщи днес кметът на общината Иван Гавалюгов. През юни започна по график кърпене и цялостно  преасфалтиране на улици във Врачеш, заложени в капиталовите разходи на общинския бюджет. В селата Скравена, Новачене и Литаково преасфалтирането ще бъде съобразено с предстоящите      СМР по подмяна на водопровода.

ВиК в момента изкърпват нарушената асфалтовата настилка , вследствие от дейността  от междувременно възникнали аварии и отклонения.

Освен график за изкърпване общината се извършва ремонт на общинската пътна мрежа. Както миналата година, така и това лято БКС работи по почистване на общинските пътищата от растителност. Част от тях попадат в републиканската пътна мрежа. Такъв е пътят за Литаково.

Във връзка с планово обявените изкърпвания предстои асфалтиране на улици в Чеканица и Зелин. Преди това ОП БКС има за задача, възложена от Община Ботевград,  да  извърши асфалтиране на три паркинги в Ботевград. Това са паркинга зад Зеленчуковия пазар , паркинга зад „Цар Освободител“ 22 и паркинга при Канала, между Автосервиза и магазина за хлебни изделия, добави кметът Гавалюгов.

1 коментар на “Три паркинга в Ботевград и улици в Чеканица и Зелин предстои да асфалтира БКС

  1. Avatar
    А защо покраЙ общината и социални грижи отрязахте пет броя дървета на по 30-40г! Това е МАЛОУМИЕ и няма никакво оправдание!!! Само Хора без мозък в днещно време могат така да постъпят! Умните садят дървета, а тук в община ботевград ги режат-ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ОТ КЛАСА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *