Поздравителен адрес от кмета на Община Ботевград Иван Гавалюгов по повод първия учебен ден

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

МИЛИ ДЕЦА,

Приемете моите сърдечни поздрави по случай началото на учебната 2019/2020 година!

Днес, на Първия учебен ден, всички ние – учители, ученици и родители се прекланяме пред духовното огнище на българина – училището, което винаги е било и ще бъде един неизчерпаем източник на познания, сила и авторитет. Този ден е празник за всички нас, защото винаги е символизирал стремежа на българина към мъдрост, духовност и просвещение!

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Вашата мисия на духовни просветители носи със себе си най-голямата отговорност – изграждането на личностите, които след време ще са отговорни и за нашето бъдеще. Затова следвайте призванието си с отговорност, вдъхновение и усърдие Предавайте мъдри уроци на нашите, за да се превърнат в интелигентни и достойни наши последователи!   

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Светът на знанието е безкрайна книга, която крие безценно съдържание на своите страници! Разлиствайте ги с желание и любознателност, защото те ще разкрият пред Вас необятни светове, изпълнени с възможности!

МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

Трепетът във Вашите сърца днес, изпълва въздуха с неповторимата енергия, съпътстваща всяко ново начало. Желая Ви тези позитивни емоции бъдат Ваш верен спътник в класните стаи и ученическия живот! Бъдете здрави, любознателни и не забравяйте, че учението е прозорец към света!

НА ДОБЪР ЧАС!

ИВАН ГАВАЛЮГОВ,                                                                                                                                                      Кмет на община Ботевград   

16.09.2019г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *