Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Поздравителен адрес от кмета на Община Ботевград Иван Гавалюгов по повод първия учебен ден

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

МИЛИ ДЕЦА,

Приемете моите сърдечни поздрави по случай началото на учебната 2019/2020 година!

Днес, на Първия учебен ден, всички ние – учители, ученици и родители се прекланяме пред духовното огнище на българина – училището, което винаги е било и ще бъде един неизчерпаем източник на познания, сила и авторитет. Този ден е празник за всички нас, защото винаги е символизирал стремежа на българина към мъдрост, духовност и просвещение!

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

Вашата мисия на духовни просветители носи със себе си най-голямата отговорност – изграждането на личностите, които след време ще са отговорни и за нашето бъдеще. Затова следвайте призванието си с отговорност, вдъхновение и усърдие Предавайте мъдри уроци на нашите, за да се превърнат в интелигентни и достойни наши последователи!   

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Светът на знанието е безкрайна книга, която крие безценно съдържание на своите страници! Разлиствайте ги с желание и любознателност, защото те ще разкрият пред Вас необятни светове, изпълнени с възможности!

МИЛИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

Трепетът във Вашите сърца днес, изпълва въздуха с неповторимата енергия, съпътстваща всяко ново начало. Желая Ви тези позитивни емоции бъдат Ваш верен спътник в класните стаи и ученическия живот! Бъдете здрави, любознателни и не забравяйте, че учението е прозорец към света!

НА ДОБЪР ЧАС!

ИВАН ГАВАЛЮГОВ,                                                                                                                                                      Кмет на община Ботевград   

16.09.2019г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *