Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Предстоящо: Хитовете на ABBA в Ботевград

Фенове на АББА – затаете дъх!
Рок симфони концерт – страхотна музика, полет за сърцето и душата. Само на 04 Декември от 19 ч. в читалището – Ботевград

АББА превзе света през 70-те и началото на 80-те години с хитове като Waterloo и Dancing Queen. Неповторимата музика на АББА винаги ни връща в романтиката на незабравими години. Удоволствието АББА се предусеща още с афиша, още повече изкушението да се чуят музикалните им шедьоври в изпълнение на симфоничен оркестър.
На сцената ще се изявяват и формация „София“ и симфоничен оркестър под диригентството на Свилен Симеонов. Характерно за концертите е, че публиката става част от сценария. Солистките са Адриана Бенова и Станислава Димитрова – Съни. Неостаряващите хитове на най-популярната шведска поп формация — Mamma Mia, SOS, Money, Money, Money, The Winner Takes It All, Voilez-Vous, Waterloo, Thank You For the Music и още обичани мелодии звучаха паралелно с пеещата публика и ще дарят публиката с несравним емоционален заряд, какъвто само хубавата музика може да сътвори. Концертът ще зарадва меломаните с вечните хитове на легендарната шведска група. Очаква ви невероятно преживяване с концерта „АББА мания“.
Билети на касата не читалището.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *