Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Стефка Славова се нареди сред успешните дами на 2019 в престижно издание

В изключително премиум обстановката на столичния шоурум на GARANT бе представено най-новото и единствено по рода си издание „Истинската скорост на жените”. Списанието е посветено на жените, които успяват едновременно да се движат успешно по няколко житейски писти – да бъдат майки, бизнес дами, лидери, духовно красиви, запазили своето „Аз”, носещи неповторима харизма.

В това издание са представени 23 дами от бизнеса, шоуто, изкуството, от различни поколения, което създава една изключително цветна палитра на българките. Сред тях е и нашата съгражданка Стефка Славова, която е треньор по баскетбол, изявен спортен деец, първа дама на община Ботевград.

Това, което прави изданието различно от всички досега е, че всяка дама, през тази златна есен застана пред обектива на фотографа Владимир Стоянов за професионална фотосесия в компанията на различен, актуален през 2019 г. автомобил, който подхожда и символизира нейната житейска скорост. За да осъществим фотосесиите някои от моделите буквално слязоха от премиерната си сцена специално за снимките. Подобна концепция се прави за първи път у нас. А всички автомобили бяха предоставени от официалните вносители на марките за България.

„В това луксозно издание съблякохме душите и бръкнахме в сърцата на българките. И те показаха, че притежават много сила, нежност, естественост, красота на жени, успели да заявят своето „аз” в професията, семейството, пред себе си. С тях сътворихме приказка на скорост – поне 10-а. И, въпреки че едва сега започват да се появяват някои конвенционални автомобили с десета предавка, жените отдавна се усвоили житейското шофиране на максимални обороти и то по няколко писти едновременно. В това издание се опитахме да миксираме цветна палитра на българки от различни поколения и професии. Добавихме и една уникална селекция от най-новите автомобили в България, защото какво са и най-красивите машини, ако до тях няма истински живот?”, споделя главният редактор Ина Георгиева, която, която от 20 години пише активно за новите автомобили, тества ги.

Луксозното списание ще излиза един път в годината, а амбицията на екипа е след 12 месеца да ви срещне със следващата селекция от успешни дами, в компанията на актуални автомобили, издание 2020. “В България има толкова много успешни и интересни дами, а премиерите на страхотни нови автомобили, които могат да бъдат прекрасни партньори на дамите са буквално всеки месец“, споделя редакторът на проекта Пепа Попова.

Източник: https://www.tbmagazine.net/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *