Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Активи на ВиК Бебреш да преминат за стопанисване към Община Ботевград, предстои да гласуват съветниците

В активите на „В и К Бебреш” ЕООД са заведени материални активи (машини, оборудване, съоръжения) и материали от сградата на дружеството на стойност 75 384.10 лв.

Във връзка с предстоящото обявяване на дружеството в ликвидация, прекратяването дейността на дружеството по поддържане и експлоатация на ВиК системи и съоръжения и предоставяне на ВиК услуги, кметът на община Ботевград Иван Гавалюгов счита за целесъобразно активите да бъдат извадени от дълготрайните материални активи и преминат за стопанисване и управление от Община Ботевград.

Поради това кметът е внесъл Докладна записка в Общински съвет да бъдат извадени от дълготрайните материални активи на „В и К Бебреш” ЕООД за сметка на собствения капитал, заведените материални активи на стойност 75 384.10 лв и ще поиска съветниците да дада съгласие да преминат за стопанисване и управление о г Община Ботевград.

Докладната записка е внесена за разглеждане и гласувне на извънреднта сесия, която е насрочена за утре – 12 март 2020г, от 16.00ч.

Сред активите са описани електрожен, газов котел, столове, бормашини, фугорезачки, конвектори, помпа на ПСПВ, заваръчен апарат, генератор, компютър, принтер и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *