Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Музикантът Костадин Пенчев разказа пред Nova как е пребит. Телевизията бе сутринта в Литаково.

Mладият музикант Костадин Пенчев, който бе нападнат от трима младежи, е в болница със счупена челюст, травми по главата и шевове по лицето. Пред NOVA той разказа какво точно се е случило.

„Приятелката ми искаше да спрем до магазина. По навик леко изфорсирах двигателя на джипа. Направиха ми забележка. Извиних се. След това едно момче дойде и ме напсува, започна да се бута в мен. Околните ни раздърпаха и го качиха в една кола.

Тръгнахме с приятелката ми и я оставих пред тях. Докато тя слизаше, дойдоха трима души, извадиха ме от колата и започнаха да ме бият. От ударите припаднах и не помня друго“, разказа Костадин.

„Случаят е доста сериозен. Момчето не е конфликтно. Той е много честен и отговорен“, коментира ръководителят на литаковския духов оркестър Дейвид Христов.

„Статистиката в селото е показателна. Извършват се голям брой престъпления. През 2011 г. пенсионирана учителка беше изнасилена и убита. Извършителят е от селото. Има простреляни, прегазени от пияни шофьори. Рядко има полиция в селото“, разказа местен жител.

Източник: Darik.news/Nova

Видеото можете да гледате тук: https://nova.bg/news/view

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *