Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

14 хил.лв за проучвателни и проектантски работи относно изграждане на велоалея, паркинги и квартално пространство в Ботевград, предстои да гласуват съветниците в Ботевград

Докладна записка за отпускане на финансови средства от собствени приходи на Община Ботевград в размер до 7 200 лв, необходими за извършване на проучвателни и проектантски работи във връзка с изграждане на велоалея и паркинги по бул. „България“ в Ботевград, предстои да бъде обсъждана и гласувана на предстоящото редовно заседание на Общински съвет Ботевград. Сесията ще се състои утре – 25 юни от 17.00ч в зала „Ботевград“.

Мотивите на вносителя, кметът Иван Гавалюгов са, че за реализацията на проучвателните и проектантските работи е необходимо осигуряване на финансиране, т.е. възлагане на тези дейности на проектант.

Освен отпускане на финансови средства, необходими за извършването на проучвателни и проектантски работи за „Велоалея и паркинги по бул. „България“ , кметът ще поиска съгласие от съветниците да бъдат отпуснати финансови средства от собствени приходи на Община Ботевград в размер до 6 800 за извършването на проучвателни и проектантски работи за „Благоустрояване на вътрешноквартално пространство в ПИ с идент. 05815.305.142 по КК и КР на гр. Ботевград и второстепенна улица – ПИ с идент. 05815.305.1026 по КК и КР на гр. Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *