Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Син на герой от Сащ94 в състава на футболния Балкан 1929 за новия сезон

Представителният футболен тим на Балкан 1929 започна предсезонна подготовка на стадион Христо Ботев. По традиция тренировката започна с водосвет отслужен от отец Иван за здраве и положителни резултати, а играчите бяха посрещнати с питка и мед.

Президентът на ботевградския тим Иван Редовски представи Борислав Йосифов, който ще бъде помощник треньор и ще отговаря за подготовката на вратарите, а кондиционните занимания отново ще се провеждат от Марин Яцински.

Отборът като цяло е със запазено ядро, като са привлечени и няколко класни попълнения. Едно от тях е Георги Кременлиев, който е син на героя от незабравимото американско лято – Емил Кременлиев. Опитният защитник Симеон Иванов и Димитър Райчев също започнаха с Балкан 1929.

Селекцията продължава, а с тима тренират и доста млади състезатели. Иван Мишев и Лъчезар Георгиев са единствените напуснали. Подготовката ще протече в местни условия.

Паралелно с тренировъчните занимания ще се проведат и осем контролни срещи, като първата е в събота срещу Локомотив в Мездра.

Новият шампионат в Югозападната Трета лига се очаква да започне на 7 август 2020 година. Да припомним, че първенството бе прекратено заради пандемията от коронавирус на 13 март. До тогава бяха изиграни 19 от общо 34-те кръга. От БФС взеха решение временното класиране да бъде обявено за крайно. Така Балкан остана на 15-то място с 15 точки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *