Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

315 хил.лв. ще струва изграждането на джобове за паркиране и ремонта на южния тротоар по бул. „България“ в Ботевград

В общинската администрация е внесена докладна записка с предложение за отпускане на финансови средства в размер на 315 хил.лв, с включен ДДС, за реализация на обект „Ремонт – реконструкция на тротоарна настилка и направа на джобове за паркиране по южен тротоар по участък от бул. „България“. Отпускането на средствата е поставено на вниманието на общинските съветници, които ще гласуват  идния четвъртък.

Във връзка с проведено обществено обсъждане и намерения на Община Ботевград за ремонт на тротоарна настилка и направа на паркоместа по бул. „България“, както и направения изкоп за подмяна на разпределителния водопровод, възниква необходимост от извършване на този ремонт. Това са мотивите на вносителя на докладната записка – кметът Иван Гавалюгов.

Община Ботевград вече е възложила изготвянето на проект за ремонт на тротоарната настилка и направа на джобове за паркиране по южен тротоар бул. „България“. Поради това, че на булеварда се подмени главния водопроводен пръстен, е необходимо във възможно най-кратък срок да бъде извършен ремонт, се посочва в докладната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *