Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Играчите на Балкан дадоха старт на томболата на Спорт Тото в Ботевград

Играчите от мъжкия отбор на Балкан дадоха в сряда началото на специалната томбола, която Български спортен тотализатор организира в Ботевград. В нея един от жителите на града ще има възможност да спечели чисто нов автмобил Форд Фиеста. 

Период на играта 16-24 септември. За да участвате в играта е необходимо да закупите билет от моментните лотарийни игри „Моят щастлив ден“ и да го регистрирате онлайн в случай, че е непечеливш. Всеки, който регистрира билета си, участва в томболата. Големият късметлия ще бъде изтеглен в последния ден на квалификациите за Шампионска лига – 25 септември. Това ще стане на специално събитие от 19:00 часа в центъра на Ботевград до Часовниковата кула. 

В сряда играчите се срещнаха с фенове на Балкан и раздадоха десетки автографи пред тотопункта на Спорт тото в Ботевград. Следващата седмица във вторник на 22 септември момчетата на Йовица Арсич излизат битка за място в групите на Шампионска лига срещу Цмоки Минск. Мачът е от 20:30 часа в „Арена Ботевград“ и ще се излъчва на живо по БНТ 3. Турнирът ще бъде без публика.

Източник: balkan-basket.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *