Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Новият офис на „Правецгаз 1“ АД бе открит

Днес, 23 февруари, официално бе открит новият офис на газовото дружество „Правецгаз 1“ АД, който се намира на пл „Тодор Живков“.

Архимандрит Йоан от правчанския манастир „Свети Теодор Тирон“ извърши Ритуал за освещаване на нов офис. Дядо Йоан сподели, че водата за освещаването е смес от светени води, донесени от Кръстова гора, Рилски и Бачковски манастир и от тазгодишния Йордановден. Неговата благословия бе за здраве и много успехи на работещите в офиса, на всички присъстващи и на гражданите на нашата малка община.

На празника присъства Красимир Георгиев, управител на ТОПЛИК ЕООД – Ботевград и един от съсобствениците на дружеството в Правец. Той подари на рождениците – бившият управител Иван Минев и служителите – Стефка, Василка и Стефан, икони на св. Мина, покровител на семейството, с пожелание да бъдат здрави и все така успешни в живота и работата си.

Кметът Румен Гунински дари офиса с иконата на св. Николай Чудотворец – покровител на децата, банкерите и търговците – за още по-големи успехи на дружеството при газифицирането на района.

На откриването присъстваха кметът Румен Гунински, Цветелина Владимирова – председател на ОбС, Албена Петрова – Секретар на общината, главен инспектор Петър Петров, началник на РСПБЗН – Правец, представители на местните медии.

Васил Василев, управител на Правецгаз 1 АД,  запали камината на газ, която може да се види в шоурума, като по този начин създаде уют и топлина.

Източник: praveshkiglas.com

1 коментар на “Новият офис на „Правецгаз 1“ АД бе открит

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *