Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Започна създаването на екип за Фантастико в Ботевград

СЛУЖИТЕЛИТЕ НА СУПЕРМАРКЕТА ЗАПОЧВАТ РАБОТА ОЩЕ СЕГА

Търговска верига ФАНТАСТИКО започна да наема кадри за супермаркета си в гр. Ботевград. Екип на компанията вече провежда срещи с кандидати за работа на място в града. За търговския обект ще бъдат наети над 100 душикоито ще започнат работа веднага, въпреки че супермаркетът ще отвори врати през декември. Представители на компанията започнаха поредица от срещи с желаещите да станат част от екипа на ФАНТАСТИКО. Те се провеждат в зала „Ботевград“ в сградата на Община Ботевград.

Следващите срещи са на 8, 15, 22, 29 юли от 10.00 до 12.00ч.

„Вече имаме сключени договори и нямаме търпение да приветстваме още нови колеги. За ФАНТАСТИКО е традиция да сформира екипите за новите си обекти месеци преди откриването им, за да може служителите да се адаптират и да преминат спокойно различни обучения. Новите колеги ще започнат работа в супермаркетите ни в София, като ние ще осигурим безплатен транспорт от Ботевград до столицата“, заяви Антоанета Методиева, директор „Човешки ресурси, обучение и управление“.

Компанията предлага:

·         конкурентно заплащане;

·         гъвкаво работно време;

·         ваучери за храна;

·         карта за отстъпки в обекти на ФАНТАСТИКО ГРУП;

·         допълнителен ден отпуск за личен празник;

·         допълнително здравно осигуряване след първата година;

·         обучения и възможности за кариерно развитие.

 За ФАНТАСТИКО ГРУП

ФАНТАСТИКО ГРУП е българска семейна компания, която притежава 43 супермаркета на територията на София, Банкя, Елин Пелин и Кюстендил. Предстои откриване на търговски обект в Перник и Ботевград. За своите 30 години съществуване ФАНТАСТИКО се утвърди като водеща компания в ритейл сектора, отговорен инвеститор и работодател. В компанията работят над 3000 души. Портфолиото й включва още търговски център SkyCity Mall, боулинг залите MegaXtreme Bowling, ресторантите MyChoice, клуб JoyStation, фитнесът Fast&Fit.

1 коментар на “Започна създаването на екип за Фантастико в Ботевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *