Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Жена, употребила алкохол, е водачът, който „паркира“ по таван автомобила си в Стара река в Ботевград

Установена е самоличността на водача, който привечер на вчерашния ден е паркирал по таван автомобил ‘Мерцедес“ в коритото на Стара река. Жена е била зад волана, когато автомобил „Мерцедец“ е излезнал извън пътното платно и е паднал в Стара река. Жената е от Враца, но живее в Ботевград, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР.

Сигналът за инцидента е подаден в 22.40 ч в Районното управление на МВР-Ботевград на 29 юли. Изпратеният на място автопатрул установил, че водачката е употребила алокохл, но е отказала тестване с дрегер. За самоличността й в полицията имат сведения, че въпросната „каскадьорка“ вече има условна присъда за шофиране, след употреба на алкохол. На лицето е наложена глоба от 200 лв и е лишена от правоспособност за срок от две години. Регистрационните табели на автомобила са свалени.

2 коментара на “Жена, употребила алкохол, е водачът, който „паркира“ по таван автомобила си в Стара река в Ботевград

  1. Тази жена много добре е паркирала колата в тясното водно корито на канала… Как е отворила вратата на колата и как е излязла един Господ знае. Добре че водата в канала в слаба и мерцедесът не я е заприщил, че шофьорката е щяла да се удави… Отдолу колата е запазена – няма ръжда, нито нараняване на целостта на защитния слой. Дай Боже повредите по купето да са малки… Ама наказанието на КАТ е солидно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *