Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Здрави сблъсъци в 5 кръг на ОГ Запад: Козаро гостува в Драгоман, ОФК Правец в Годеч

В събота /9 октомври/ от 16:00ч. Козаро Ботевград ще гостува на коравия тим на ФК Драгоман. До момента двата тима са изиграли общо 3 срещи по между си. В тях ботевградчани имат 2 победи /2:1 и 4:3/, а „граничарите” имат една с 5:1. Във всичките три мача победите са били за домакина в съответната среща. Във временното класиране Козаро е на 6-то място, а Драгоман на 2-ро.

Всички останали срещи от 5 кръг на ОГ София Запад са в неделя /10 октомври/ от 16:00 часа. В един от най-интересните мачове в Годеч, местният Ком ще посрещне ОФК Правец. До момента правчани са едноличен лидер в класирането, но разликата между двата тима е само една точка. Последните две срещи между двата тима завършиха с победи за годечани / 1:0 и 3:1/.

В Своге ще се играе местно дерби. В него новосъздаденият отбора на Сините орли ще домакинства на Зенит Церово. Двата отбора също са само на точка разлика във временното класиране. Сините орли са с 8т. Те заедно с Правец са единствените непобедени тимове в групата. Зенит е с 9 точки.

В Скравена ще има друг мач между съседи в класирането. Там едноименният тим се изправя срещу Спортист Драговищица. Двата отбора заемат съответно 7-мо и 8-мо места. Последните два мача по между им са две победи за Спортист през изминалия сезон.

И последният мач от кръга противопоставя съседи в класирането. Той е дербито на опашкарите: Петърч приема Спортист 2 Своге. Двата отбора нямат спечелена точка до момента.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *