Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Славия и Балкан завършиха наравно 0:0

Източник: LAP.bg

Славия не успя да победи лидера в Югозападна Трета лига Балкан (Ботевград). Двата тима се срещнаха в приятелски мач на стадиона в столичния квартал „Овча купел“, завършил при резултат 0:0. Това е и последна контрола за момчетата на Златомир Загорчич преди подновяването на efbet Лига.

„Белите“ можеха да открият резултата още в петата минута, но гредата помогна на вратаря Костадин Котев. Йон Бакеро изведе Мартин Сораков сам отдясно, чийто удар се спря в гредата.

Последва пропуск на Тони Тасев, който стреля над вратата от фаул, а за Балкан Йордан Апостолов шутира неточно от дистанция. В средата на полувремето Павел Петков се спречка с Людовик Соарес и Тасев и си изкара жълт картон. В 40-ата минута полузащитникът на Славия Мартин Атанасов се контузи и бе заменен от Мартин Георгиев.

В началото на втората част Калоян Бонев пропусна за гостите от Ботевград, а в 70-ата минута Соарес влезе в наказателното поле на Балкан и падна за дузпа, но реферът Димитър Буров подмина ситуацията.

В 72-ата минута Здравко Атанасов отиде при страничния съдия и тръгна да се саморазправя в него, което принуди Буров да го изгони от игра, като в суматохата червен картон получи и Йордан Апостолов. Така срещата завърши без голове.

Славия: 1. Петков, 18. Д. Стоянов, 77. Вълчев, 37. Керчев, 4. Соарес, 73. Минчев, 5. Атанасов, 20. Николаевич, 88. Тасев, 19. Сораков, 7. Бакеро.

Балкан Ботевград: 1. Котев, 18. Бояджиев, 30. С. Иванов, 6. Велков, 11. Руйчев, 17. Апостолов, 7. Атанасов, 10. Цветков, 9. Долапчиев, 19. П. Петков, 15. Бонев.

Източник: topsport.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *