Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

200 жители на община Ботевград получиха коледни пакети от благотворителната кампания „Сподели Коледа“

Чрез благотворителна кампания на Община Ботевград „Сподели Коледа“ и тази година бяха подкрепени 200 от най – нуждаещите се и самотно живеещи жители на града и селата.

Те получиха пакети, включващи базови и консервирани храни, кори за баница, сладкиши за празничната трапеза и плодове. Продуктите са закупени с парите от кутиите, които бяха поставени в сградата на общинска администрация от 2 до 16 декември, както и чрез дарение от традиционния участник в кампанията – магазин Фреш Маркет.

В тазгодишната акция Община Ботевград си партнира и с деца – доброволци от ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ и техни учители, които също закупиха продукти за пакетите. Заедно с общинските екипи, които всяка година доставят до врата пакетираните храни, пътуваха и ученици от ученическия съвет към училището, които също раздаваха подготвеното и поговориха с хората.

Ръководството на Община Ботевград благодари на всички участници – граждани, служители, ученици, учители и партньори и желае на всички жители на общината светли и щастливи коледни и новогодишни празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *