Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Присъждат Почетна грамота на Татяна Цанова – дългогодишен директор на ЦДГ „Синчец“

Общински съвет Ботевград прие решение с болшинство да бъде присъдено отличие „Почетна грамота“ на Татяна Цветанова Цанова – дългогодишен ръководител на Детска градина“Синчец – гр.Ботевград. Почетната грамота се присъжда за висок професионализъм и личен активен принос, за повишане качеството на образованието и утвърждаване доброто име на детската градина.

Отличието е по предложение педагогиеския съвет на Детска градина „Синчец“ и е във връзка с 50-та годишнина на детското заведение, което се предвижда да бъде чествано на 28 април 2023 година.

В предложението на педагогическия съвет се посочва, че г-жа Цанова посвещава уменията, знанията и опита си за повишаване качеството на образование и авторитет в ДГ „Синчец”. „Начело и съвместно с екип от професионалисти, участва активно и допринася качествено за утвърждаване доброто име на детската’ градина. Педагог с доказани качества, безспорен капацитет, с ярко присъствие в живота и в сърцата на многоброните си възпитаници, на родители и колеги“.

Предложението е внесено от директора на детската градина, Боряна Кунчева. Вносител на Докладната записка е д-р Илин Черняшки, председател на Общински съвет-Ботевград. Двадесет и шест съветници подкрепиха предложението.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *