Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

ЦСКА отпусна 100 билета за фенове на Балкан

За Балкан предстои третият мач от полуфиналната серия срещу ЦСКА за класиране на финала в първенството на Националната баскетболна лига. Към момента резултатът е 1:1 и следващият двубой е изключително ключов за приближаване до финала за титлата. Всеки, който иска да подкрепи ботевградчани в борбата им срещу столичния съперник тази сряда, 17-ти май, от 19:00 часа, може да заяви билет за срещата в зала „ЦСКА“. Това става след обаждане до председателя на фен клуба на Балкан – Видин Велчев.

Телефонът за контакт с него е следният: 0886/ 259 957.

Както вече бе обявено, ръководството на „армейците“ се съгласи да предостави за гостуващи привърженици не традиционните 10% от капацитета на залата на домакините, което означаваше едва около 45 входни талона, а 100 броя. Това би трябвало да успее да удовлетвори поне малко повече поклонници на Балкан, които държат на бъдат на живо в залата. Цената на билета е 10.00 лв.
Очаква се билетите за гостуващи фенове да са налични в Ботевград в късния следобед на вторник. Междувременно, фен клубът на нашия отбор организира групово пътуване за спор №3 от полуфиналите, така че, може да се възползвате и от използването на организиран транспорт до София и обратно в Ботевград. Повече подробности за това отново могат да се получат след обаждане до г-н Велчев.
Касите за свободна продажба на билети в софийската зала на домакините от ЦСКА ще отворят по традиция един час преди първата топка в срещата.

Източник: balkan-basket.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *