Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Ветераните на футболния Славия уважиха 20 годишнината на отбора на колегите си от Балкан Ботевград

В юбилейната среща Славия победи с 5:2 Балкан в Ботевград в приятелския мач, игран на стадион “Герена”.

Домакините поведоха с 2:0 след голове на играещия президент Димитър Топалов и Димитър Добревски след отлични извеждащи подавания на президента и треньор на Балкан Иван Редовски. “Белите” от Славия направиха зрелищен обрат след попадения на Ангел Стойков, който се разписа на два пъти, а Светослав Костадинов, Георги Бачев и Борислав Мидилев също бяха точни във вратата на Балкан след отлични рейдове на неостаряващия Петър Димитров.

Срещата на стадион “Герена” в Ботевград беше по случай 20-ата годишнина от основаването на клуба на ветераните на Балкан. Иван Редовски, който е бивш състезател на Балкан и Славия, игра и за двата състава.

На мача присъстваха много бивши футболисти на Балкан като Атанас Бекяров, Димитър Евстатиев, Борислав Йосифов, Янчо Янчев и други. За “белите” присъстваха Андрей Желязков и Чавдар Цветков. Срещата бе поверена на красивите Християна Гутева с асистентки Мария Йоанна Василева и Валерия Петрова, а представител от БФС беше директора на направление “Първенства и турнири” Валентин Чакъров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *