Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Комедията „Фенове“ ще бъде представена в Ботевград на 7 юли

Народно читалище „Христо Ботев 1884“ – град Ботевград ще представи комедията „Фенове“, постановена от продуцентската къща Feri Art. Събитието ще се състои на 7 юли (петък) от 19:00 часа в големия салон на читалището.

Билетите могат да бъдат закупени от касата на читалището, а за повече информация може да се свържете на телефон 0889 199 878.

„Фенове“ е авторска комедия на Елин Рахнев, който е носител на две престижни награди – „Икар“ и „Аскеер“ (едната от тях специално за „Фенове“). В постановката участват Христо Гърбов и Валентин Танев, двама изключително талантливи комици. Тяхната блестяща игра ще накара залата да се превива от смях, което обаче не е изненада за никого. Персонажите са специално създадени за тях, а режисурата е дело на Иглика Трифонова, която е внесла свежест и оригинални идеи извън сценичното пространство.

Езикът в пиесата е нахакан и достъпен, а поведението на героите е фамилиарно и близко на всекидневието. Всички ние сме само на една крачка от вратата на кварталната кръчма, където българските мъже си разправят за „световното положение“ сред цигарения дим и алкохолните изпарения. Предстои да се насладите на безумно забавна и интелигентна комедия, която разказва историята на двама професионални музиканти, аутсайдери и футболни ентусиасти, които въпреки живота си, вярно живеят само за футболните мачове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *