Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Балкан и ЦСКА не се победиха

При равенство 1:1 приключиха в Ботевград местния Балкан и ЦСКА 1948 III. Срещата от 15-ия кръг на Югозападната Трета лига премина под диктовката на състезателите на Иван Редовски и единствено неадекватното поведение на съдийската тройка спря домакините.

Още със започването на мача Калоян Бонев можеше да открие след удар с глава от близко разстояние. Николай Миков също пропусна чисто положение, за да се стигне до 15-ата минута, когато същият вкара красив гол след самостоятелен пробив. След като целият отбор поздрави голмайстора и главният рефер си записваше в тефтерчето, ситуацията беше разгледана с ВАР и попадението незнайно защо не беше зачетено. Гостите откриха резултата в 28-ата минута. След гола домакините се активизираха и до края срещата се игра на една врата, но до изравняване не се стигна.

Междувременно съдийската тройка не уважи претенциите за две дузпи през първото полувреме и подминаваха явното непознаване на правилата от младите армейски футболисти, които грешаха при изпълнението на тъч, помагаха си с ръка и откровено бавеха играта.

През втората част домакините продължиха да са по-активни, но Николай Миков още в 48-ата минута пропусна от чисто положение. Наложи се в игра да влезе болният Павел Петков и ветеранът Здравко Атанасов. С появата на двамата най-опитни футболисти обаче се стигна само до едно попадение – в 80-ата минута, когато именно Павел Петков изпълни неспасяем пряк свободен удар. До края не се стигна до нов гол, въпреки масирания натиск пред вратата на гостите и въпреки съдийската тройка, която тотално обърка представите за футболните правила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *