Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

На 23 декември Ботевград ще бъде домакин на бойния спектакъл RPC на ММА

Професионалната бойна верига Real Pain Challenge обяви кога и къде ще се проведе шестото им събитие. Арена Ботевград ще бъде домакин на следващото издание на RPC. Бойният спектакъл ще се проведе на 23-и декември, събота.

На събитието ще има дуели по правилата на ММА, К-1 и Cage Boxing (бокс с MMA ръкавици). Организаторите приканват и всички бойци, които имат желание за изява в клетката им, да се свържат с тях и да кандидатстват за участие.

В бойната вечер българският кикбоксьор Симеон Наковски ще получи своя реванш срещу гръцкия боец Джианис Еминов. Двамата последното събитие на RPC на 3-и май в Пловдив. В епичен двубой двамата си размениха по няколко нокдауна още в първия рунд. За съжаление на българските фенове в зала “Колодрума”, състезателят на Академия Антон Петров загуби двубоя след драматичен развой на събитията. След един от нокдауните той бе ударен, докато все още е на земята и това доведе до прекратяване на двубоя.

„Файт-картата ще включва едни от най-елитните бойци на България и чужбина. Като начало представяме и короната на гала вечерта – главната битка, която ще бъде силно очаквания реванш между Симеон Наковски и Джианис Еминов! Заряда е изключително голям и каним всички българи на дойдат и да подкрепят нашия боец!“, пишат от Real Pain Challenge в Instagram.

Припомняме, че Арена Ботевград бе домакин на първото издание на RPC през 2022-а.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *