Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Иван Редовски: „На мача с Лудогорец ще имаме нужда от подкрепата на феновете!“(ИНТЕРВЮ)

В интервю пред „Botevgrad.NEWS“ Иван Редовски, президент на ФК Балкан, коментира предстоящото домакинство на Балкан на 22 ноември с първодивизионния Лудогорец от 1/16 финалите на Купата на България.

Победа над втородивизионния отбор на Монтана изпрати Балкан на 1/16 финали за Купата на България и жребият отреди негов съперник от първа лига да бъде настоящия носител на трофея Лудогорец Разград. Срещата ще се играе на обновения стадион „Христо Ботев“ в сряда, 22 ноември, от 13:30 часа.

„Очакваме да направим един футболен празник за нашия град, за нашата футболна общественост, за децата, които тренират и се интересуват от футбол. Футболът е един социален феномен и се надявам да бъде и в нашия град така, и в сряда да изпитаме удоволствие от играта футбол в Ботевград.“ , отговаря старши треньорът Иван Редовски.

На въпрос за коментар относно последните съдийски репресии към отбора на Балкан, той отговаря, че ръководството на ФК Балкан се е налагало да вземе мерки по този въпрос. Визира се писмото, което е изпратено до председателите на Зонален съвет – София и БФС, както и до изпълкома на Българския футболен съюз. Президентът на клуба сподели, че след края на полусезона ще бъдат организирани срещи между клубове и съдии за „изглаждане“ на проблема. Той се надява съдииските „тесли“ да бъдат изяснени на предстоящите срещи, а не да продължат да се прилагат на терена.

Цялото интервю със старши треньорът и президент на ФК Балкан Иван Редовски можете да изгледате тук:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *