Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Задържани нарушители на пътя oт РУ на МВР-Ботевград

Около 14.25 часа на 24 ноември, на ул. „Витоша“, автопатрул спрял и проверил лек автомобил „БМВ“, управляван от местен жител. При тестването на водача за употреба на наркотични и упойващи вещества в пробата му било отчетено наличие на канабис. Задържан е за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК.

Минути след полунощ срещу събота, на път 1-3, автопатрул спрял за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от жител на Ботевград. При тестването на водача с дрегер уредът отчел 1.68 промила алкохол. Нарушителят е задържан за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.1 от НК.

Около 23 часа на 26 ноември, на бул. „Цар Освободител“, автопатрул предприел проверка на лек автомобил „Ауди А6“, управляван от местен жител. Водачът е задържан за срок до 24 часа, след като при тестването му за употреба на наркотични  и упойващи вещества в пробата му било отчетено наличие на кокаин. Задържан е за срок до 24 часа и срещу него е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 343Б, ал.3 от НК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *