Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Кулинарно шоу и томбола с Ути Бъчваров в магазина на ФАНТАСТИКО в Ботевград на 16 декември

Истинско кулинарно шоу очаква посетителите на ФАНТАСТИКО в Ботевград на 16 декември, събота, от 11:00ч. Ути Бъчваров ще направи демонстрация на паркинга пред супермаркета, по време на която гостите на събитието ще могат да се включат в готвене по отбори в специално обособена кухня и заедно ще приготвят различни вкусотии.

Всички посетители ще могат да се включат и в томбола с награди, сред които кафемашина, комплект ножове и прибори за готвене, осигурени от Bergner Naturally.Заповядайте на 16 декември на кулинарното ни приключение в магазин ФАНТАСТИКО в Ботевград, а ние ще ви покажем колко лесно е светът около нас да бъде по-вкусен“, споделя Ути.  

По време на събитието ще бъдат представени продуктите от лоялната програма на ФАНТАСТИКО и Bergner Naturally – „Изборът на майсторите готвачи“. От 02.11.2023 г. до 18.01.2024 г. при всяко пазаруване във ФАНТАСТИКО клиентите могат да събират точки, като за всеки 10 лева от покупката получават на касата по 1 промоточка (10 лева = 1 точка; 20 лева = 2 точки; 30 лева = 3 точки и т.н.), която трябва да се залепи на обозначено място в паспорта. В срок до 25.01.2024 г. срещу предаден паспорт в някой от супермаркетите, клиентите могат да закупят избрани продукти Bergner Naturally с до 60% отстъпка.

Повече информация за кулинарното приключение може да научите на:  https://www.facebook.com/events/360512939886443

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *