Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Коледен базар за ръчни изделия и употребявани детски стоки

Днес, 16 декември, от 10:00 до 17:00 часа се провежда Коледен баазар за ръчни изделия и употребявани детски стоки в „Party Place“ на ул. „Севаст Огнян“ №24, в двора на бившия хлебозавод в град Ботевград. Събитито е включено в Празничния календар за 2023 г. на Община Ботевград по повод коледните и новогодишни празници.

В базара са включени разнообразни дървени изделия за детето и дома, нови дрешки за бебета от 0 до 36 месеца, текстилни играчки, плетива и декорации за деца, ръчно изработени декорации със скандинавски мъх, декорации и бижута от полимерна глина, творчески кутии за деца на възраст 3-8 години, коледни вкусотии и т.н.

Целта ни е да съберем под един покрив родители, които желаят да дарят употребявани дрехи и играчки, както и талантливи занаятчии, предлагащи разнообразни стоки и услуги за децата. Ние вярваме в солидарността и подкрепата към нашето общество, поради което имаме и благотворителна кауза. Всеки, който пожелае да се включи, може да направи дарение от детски дрехи и обувки, които ще бъдат предоставени на нуждаещи се семейства от нашия регион.„, споделят организаторите на Коледния базар.

В допълнение на самия Коледен базар, домакините са осигурили детски кът за забавление на най-малките постетители в непосредствена близост до изложбената зала, музикална обстановка от DJ Stalio и вкусен кетъринг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *