Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Зрелищни битки белязаха галавечерта на RPC 6 в „Арена“ Ботевград


На 23 декември (събота) от 20 часа в Арена Ботевград бе даден стартът на Real Pain Challenge 6 – King of the cage. Битките бяха по правилата на ММА, К-1 и бокс с ММА ръкавици – Cage boxing в клетка.
В клетката на RPC 6 участваха двама представители на Ботевград.

Радослав Николаев (носител на редица призове в държавни и международни турнири) от спортен клуб „Тигрите“ Ботевград, с треньор Тодор Николов. Младият талант е роден на 30.01.2012 година от Ботевград. По спорта се запалва и пленява от баща си още на две годишна възраст. Тренира сериозно като състезател от 4 години при Тодор Николов „Тигрите“ Ботевград. Мотиватор му е Стоян Копривленски и неговият треньор. Вярва, че с много труд и работа с треньора ще стигне до върха. Мечтата му е да се бие в най-голямата верига по кик бокс “Глори“ и да прослави Ботевград и България.
След категорично надмощие с 3:0 съдийски гласа стана победител в двубоя срещу съперникът му Марио Рангелов. „Ще Ви скъсам всичките“ бяха думите му след края на двубоя, което взриви залата.

Румен Руменов (с голяма колекция от призови места на републикански участия и купи от международни турнири) от Боксов клуб „Балкан“ Ботевград с треньор Пейчо Багдатов спечели двубоя с нокаут срещу съперникът си Светлин Спасов.
Така двамата наши съграждани след атрактивно представяне повишиха на макс адреналина в залата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *