Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Билетите за домакинските мачове на Балкан са вече и онлайн

Вече може да се купуват билети онлайн за домакинските мачове на Балкан на следния линк: https://balkan-basket.com/bg/tickets/list

„Балкан Ботевград, един от водещите баскетболни отбори в България, стартира новата си инициатива за улесняване на феновете – онлайн продажба на билети за домакинските баскетболни срещи. Това нововъведение цели да направи процеса на покупка на билети по-лесен, по-удобен и по-достъпен за всички привърженици на отбора.

С новата система за онлайн продажби, поддръжниците на Балкан Ботевград ще могат да закупят своите билети за предстоящите мачове директно от уебсайта на отбора. Това означава, че вече няма да е необходимо да стоят на опашки на билетни каси, а просто с няколко клика да си осигурят местата за гледане на обичаните им срещи на живо.

С въвеждането на онлайн продажбата на билети, Балкан Ботевград демонстрира ангажимента си към по-доброто обслужване на феновете и непрекъснатото им удовлетворение. Отборът се стреми да бъде в крак със съвременните технологии и да предлага на своята публика най-доброто възможно преживяване при гледането на домакинските мачове.

Заповядайте в сайта на Балкан Ботевград и закупете билетите си за срещата с Академик Пловдивна 16-ти февруари от 19:00 в зала Арена Ботевград още днес, за да се насладите на невероятната атмосфера, която вашият любим отбор ще създаде!“

Източник: balkan-basket.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *