Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Второ място за ПГТМ „Христо Ботев“ – Ботевград на национален кръг на състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“

Учениците от ПГТМ „Христо Ботев“ – Ботевград се представиха достойно и на националния кръг на състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“. Състезанието се проведе от 28 до 30 април 2024 г. на територията на Русенския университет, под домакинството на Професионалната гимназия по транспорт в Русе. Събитието е част от официалния календар на МОН. От 2018 година националната надпревара е част от международното състезание Young car mechanic, организирано от Inter Cars S.A.

Учениците на ПГТМ „Христо Ботев“ – Ботевград завоюваха второ място в категория „Отборно: най-добър млад водач на МПС“Марио Тодоров от 11А клас зае трето място в индивидуалната категория „Най-добър млад водач на МПС“.

3 коментара на “Второ място за ПГТМ „Христо Ботев“ – Ботевград на национален кръг на състезанието „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“

  1. А защо не пишете, че Павел Николов (също ученик на ПГТМ Христо Ботев) е с второ място за индивидуално представяне в дисциплина “автомонтьор” на същото състезание?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *