Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Кои са кандидатите за народни представители от община Ботевград?!

DCIM320MEDIADJI_0947.JPG

Осем партии и коалиции имат кандидати за народни представители от Ботевградска община, за предстоящия 2 в 1 вот на 9 юни. В предизборната надпревара за 50-то Народно събрание ще се включат наши съграждани, регистрирани в кандидатски листи от Районната избирателна комисия – 26 МИР.

Сред кандидатите за народни представители , които вече съобщихме, това са Борис Дренов от Коалиция “БСП за България“, който е на второ място, както и двамата кандидати в листата на Коалиция ГЕРБ-СДС Дамян Маринов – на трета позиция и Николай Велков – пети в листата.

Кандидатите от Коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България“ са  Христин Савов – на пета позиция, Валери Димитров – на седма позиция, и Николай Диловски – на десето място.

Марчела Андреева и Айлин Мехмед , които представляват Движение права и свободи в община Ботевград. Те са на осмо и 10 -то място в кандидатската листа на движението.

Красимир Тончев е осми в листата ПП “Възраждане“. Той е коориднатор на партията за община Ботевград.

Двама са кандидатите за депутати от ПП “Има такъв народ“ . Това са Георги Иванов /координатор на партията/, който е на 4 място в листата и Николай Стоянов (Камбоя), който е на шесто място в листата.

Трети в листата на Коалиция “Левицата“ е  бизнесменът Милчо Владимиров от Врачеш.

На 10-то място в листата на Коалиция “Синя България“ е Яница Иванова, директор на Дом за стари хора „Д-р Андриян Атанасов“ Ботевград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *