Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Тържествено изпращане на абитуриентите на НПГ по КТС – гр. Правец

НПГ по КТС изпрати випуск 19*. Директорът на гимназията – старши преподавател Николай Сираков, приветства зрелостниците с пожелание „на добър път“ в живота, успех на зрелостните изпити, вълнуващи студентски години и „до нови срещи“ – макар и след време, в любимото училище. Той връчи наградата „Отличник на випуска“ на Михаела Михайлова от курс 192. Проф. Гоцева връчи наградата „Програмист на випуск 19*“ на Виктор Асенов от курс 192, а после удари последния училищен звънец за тях.

Петокурсничката Лилия Лазарова сподели емоциите и трудностите на изминалите 5 години и благодари на учителите за разбирането, подкрепата и всеотдайността. Стефан Стефанов – класен ръководител на курс 192, връчи наградата „Добряк на випуска“ на Цветина Томова от курс 191.

Раздадени бяха и „Оскарите“ в 14 номинационни категории. Грамота и статуетка за „Класен на випуск 19*“, по единодушно решение на абитуриентите, получиха всички класни ръководители. Специален поздрав към абитуриентите поднесоха танцьорите от ТА „Балканска младост“ – Етрополе. Денят завърши с голямото УКТЦарско хоро. Младите хора се оттеглиха със своите класни ръководители да си хапнат от вкусните торти с техни снимки.

Източник: Правешки глас

2 коментара на “Тържествено изпращане на абитуриентите на НПГ по КТС – гр. Правец

  1. Браво! На добър път в живота за възпитаниците на абитуриентите от НПГ по КТС. Хубави, елегантни, интелигентни млади хора… Браво и за хубавия снимков материал!

  2. А утре очакваме хубав снимков материал за изпращането на абитуриентите от ботевградската общообразователна гимназия „Асен Златаров“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *