Botevgrad.NEWS

Новини от Ботевград, Правец и Етрополе

Актрисата Гергана Стоянова се срещна с млади ботевградчани на мотивационен семинар

Актрисата Гергана Стоянова гостува в Ботевград за първи път по покана на Общинска читалищна библиотека „Иван Вазов“ – Ботевград като част от програмата по повод 140 библиотечна и читалищна дейност. Днес и утре тя провежда мотивационни семинари под наслов „Аз уча, аз мога, аз вярвам, аз знам!“, насочени към ученици от 1 до 12 клас. Първият семинар бе с ученици от ППМГ „Акад. проф. д-р Асен Златаров“ – гр. Ботевград. Следват и срещи с възпитаници на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Ботевград и ОУ „Н. Й. Вапцаров“ – Ботевград.

Всъщност аз вече не се поставям в ситуация да се надявам нещо да се случи. Просто го планирам и не му давам шанс да се измъкне. За изминалите години разбрах, че факторите, които определят дадено събитие, са два вида – зависещи и независещи от теб. И знам, че силата ми се умножава, ако концентрирам усилията си върху тези, които зависят от мен„, споделя Гергана Стоянова. С тези думи тя определя една от формулите, с които постига успехите си.

Това е една жена, която осмисля значението на думата „будител“, чрез нейните семинари – „Аз уча, вярвам, мога, знам“, за самопознание, самообучение, вдъхновение и плануване на мечти с деца от 1 до 12 клас, учителски колективи и граждани на всякаква възраст.

Днес, 13 май, се проведе и събитие под наслов „Гласът разказва…“, където основен акцент заемаше актрисата и телевизионна водеща Гергана Стоянова. Срещата бе насовена към професионалната кариера на актрисата и към нейния разнолик образ на мечтаеща и реализираща смелите си мечти българка.

Последното събитие от програмата на библиотеката по повод 140 години традиции, знания и ценности е представяне на книгата „Еволюционната теория. Ако няма Бог, всичко е позволено” на Братството на Чекотински манастир „Св. Архангел Михаил” на 21 май от 17:30 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *